Ylä-Uppala

Yläkerran upea viistokattoinen kabinettitila, jota koristaa viininpunainen kukkakoristeinen tapetti on nimeltään Ylä-Uppala. Kabinetti on nimetty Uppalan tilan historian mukaan, kun aikoinaan tila jaettiin veljesten kesken Ala- ja Ylä-Uppalaksi. Kartanon juhlatilojen nimissä nämä kaksi tilaa on jälleen yhdistetty saman katon alle.

Ylä-Uppalaan mahtuu juhlimaan enintään 36 henkeä. Kun tilaan yhdistetään viereinen Nunnala-kabinetti, saadaan juhlatilaa yhteensä noin 60 hengelle.

Tilaa voidaan käyttää myös kokoustilana, jolloin siihen mahtuu enintään 32 henkeä tilajärjetelyn ollessa luokkamuodossa. Yhtenäiseen pöytään mahtuu enintään 20-hengen ryhmä. Tilassa voidaan käyttää joko 52" taulutelevisioa tai katosta laskettavaa valkokangasta sekä kattokiinnitteistä videotykkiä kokoustekniikkana. Kokoukseen voi tiledustella kokouspakettia, jossa mukana päivän tarjoilut. Kaikissa tiloissamme toimii maksuton langaton Internet-yhteys.

Kokous- ja juhlatilaisuuksiin osallistujille mukava lisätieto on maksuton parkkipaikkamme, vaikka sijainti on ihan ydinkeskustan tuntumassa.