Kokoukset ja yritystilaisuudet


Uppala tarjoaa kaikki kokouspalvelut

Uppalan Kartanosta löytyy eri kokoisia kauniita ja toimivia kokoustiloja. Ne on kaikki varustettu nykyaikaisella kokoustekniikalla. Uniikki ympäristö tarjoaa hyvät puitteet luovaan toimintaan. Ystävällinen palvelu ja viihtyisyys luovat tilaisuuteen onnistuneen ilmapiirin.

Kokouksen voit järjestää kabinettitiloissamme, jotka muuntautuvat myös tunnelmallisiksi ruokailutiloiksi. Ylä-Uppala, Nunnala ja Pikkusali sijaitsevat Kartanon yläkerrassa. Alakerran ravintolasalista voidaan jakaa tilat Ala-Uppalaksi, Peräkammariksi ja Etusaliksi.

Räätälöimme kokouspäivään sopivan kokouspaketin  tarjoiluineen aina toiveiden mukaan. Kokoukseen voi yhdistää esimerkiksi saunaillan, viinitastingin tai juhlaillallisen. Meillä onnistuu kokous vaikka saunan lauteilla – Uppalan Kartanon iso, pyöreä sauna tarjoaa tähänkin erinomaiset mahdollisuudet.

Tarjouspyyntö

Myyntipalvelu p. 050 537 2000 vastaa tiedusteluihin arkisin klo 9-16. Muina aikoina voit lähettää tarjouspyynnön tällä lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen myynti(at)uppalankartano.fi


 Aloituskahvi/tee + suolapala
 Kokouslounas
 Kahvi/tee + makeapala
 Kokoushedelmät
 Virvokkeet
 Kyllä
 Ei