Suomalainen keittiö

Puhtaita makuja sesongin mukaan

Meillä arvostetaan aitoja ja puhtaita makuja, mahdollisimman lähellä tuotettuja raaka-aineita sekä suomalaisen ruokakulttuurin perinteitä. Tämä näkyy jokaisessa annoksessamme; tarjoamme käsintehtyä ruokaa, jossa pääosassa ovat hyvät raaka-aineet.

Ruokalistojemme suunnittelusta vastaava keittiömestari Miika Harju on nuori ammattilainen, joka osaa tuoda ruokaperinteemme parhaat palat taitavasti nykypäivään. Keittiömme elää myös Pohjolan vuodenaikojen tahdissa; arvostamme ja käytämme kullekin sesongille ominaisia raaka-aineita.

Meille on kunnia-asia tarjota asiakkaillemme aitoja makuelämyksiä ainutlaatuisessa ympäristössä. Tervetuloa nauttimaan Uppalan Kartanoon.

TÄSTÄ klikkaamalla pääset tutustumaan käyttämiimme lähituottajiin.
 

Lataa ruokalistat

Ruokalista
Lastenlista
Menu in English