Lapset

RUOKAILU

Lasten oman ruokalistan löydät alla olevasta linkistä. Uppalan Kartano tarjoaa Suomi 100 menua juhlavuoden kunniaksi ja kun joku seurueessa syö juhlamenun, ruokailevat kaikki seurueen lapset puoleen hintaan lasten ruokalistan annokset.

Lastenlista

UPPALAN OMA LASTENKIRJA

Mervi Heikkilän kirjoittamassa lastenkirjassa etsitään aarrearkun avainta

Mervi Heikkilän uudessa lastenkirjassa matkataan kummituksen ja taikovan kissan avulla ajassa taaksepäin.

Kirjailija Mervi Heikkilä ja kuvittaja Marjo Nygård ovat tehneet lastenkirjan, joka vie lukijat tähtipoluille, aikamatkoille ja kuuvoiman äärelle.

Pieni Kosti Kummitus istuu öisen Uppalan Kartanon portailla ja huokailee kadotetun aarrearkkunsa avaimen perään. Se ei millään muista, minne tai mihin aikaan avain on jäänyt. Paikalle tassutteleva Silkki-kissa päättää auttaa ystäväänsä, sillä se osaa taikoa Kuuvoiman avulla ja matkata tähtipolkuja pitkin ajassa. Yhdessä he lähtevät seikkailulle aikojen taa. Mutta löytävätkö he kadonneen avaimen? Ja mitä aarrearkku kätkeekään sisäänsä?

Mervi Heikkilä on lasten- ja nuortenkirjailija, joka toimii siviiliammatissaan Seinäjoen kirjastotoimenjohtajana.

Marjo Nygård on vapaa kuvittaja ja graafinen suunnittelija, joka on kuvittanut lukuisia lastenkirjoja sekä tieto- ja oppikirjoja. Vuonna 2005 hän sai Finlandia Junior -palkinnon Tuula Korolaisen Kuono kohti tähteä -kirjan kuvituksesta.

Vaasalainen Haamu Kustannus on erikoistunut kummitusmaisiin tarinoihin ja kauhuun. Tuotannosta löytyy luettavaa kaiken ikäisille.

Kirja on ostettavissa Uppalan Kartanosta sekä paikallisista kirjakaupoista ja muista hyvin varustelluista kaupoista.

SEIKKAILUMETSÄ

Puutarhassamme on kesällä lapsille Uppalan Seikkailumetsä, joka on maksuton alle kouluikäisille lapsille suunnattu leikkipuisto. Seikkailumetsässä on leikkimökkejä, puisia hevosia, autoja ym. lasten mielikuvitusta ja leikkiä tukevia välineitä. Seikkailumetsä on avoinna ravintolan aukioloaikojen puitteissa.

KOSTI KUMMITUS

Hajamielinen, mutta hyvän tuulinen Kosti on jo pitkään kummitellut henkilökunnallemme sekä joskus joillekin asiakkaillekin. Näyttäytynyt se ei ole, mutta tänä kesänä se on kertonut haluavansa leikkimään lasten kanssa.